Cum schimbați furnizorul de gaze naturale ?

cum-schimbi-furnizorul-border

Procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale se face fără nici un cost suplimentar

Etapa 1. Încheiați cu ENERGY GAS PROVIDER contractul de furnizare a gazelor naturale, care va intra în vigoare la o dată ulterioară, determinată si convenită în funcție de termenul de notificare privind renunțarea la contract, prevăzut în contractul pe care îl aveți în acest moment.
Etapa 2. Anunțați în scris furnizorul actual despre decizia dumneavoastră de a denunța contractul încheiat cu acesta, începând cu data la care intră în vigoare contractul încheiat cu noul furnizor (cu cel puțin 20 de zile înainte).
Etapa 3. Asigurați-vă că ați îndeplinit toate obligațiile de plată fată de actualul furnizor, până la momentul denunțării contractului și conveniți cu acesta modalitatea de achitare a obligațiilor de plată ce decurg din executarea contractului până la data în care renunțarea la contract devine efectivă.
Etapa 4. Solicitați atât actualului furnizor, cât și noului furnizor, citirea indexului contorului în ziua în care se produce schimbarea furnizorului, asigurându-vă astfel că nu vor exista neînțelegeri cu privire la cantitățile cuprinse în ultima factură emisă de actualul furnizor, respectiv prima factură a noului furnizor.