5ANI de Energy Gas Provider

Energy Gas Provider sărbătorește 5ANI pe piața gazelor

În luna aprilie 2015, mai precis pe 02 aprilie 2015 Energy Gas Provider aniversează 5 ANI de existență pe piața gazelor naturale.

Sunt 5 ANI în care compania noastră a ajuns la un nume cunoscut de către oamenii care doresc o schimbare, și anume Schimbarea Furnizorului de Gaze Naturale.

Sunt 5 ANI în care compania noastră a fost deschizător de drumuri, în care a oferit posibilitatea atât casnicilor cât și noncasnicilor să-și negocieze preturi și clauze contractuale pentru furnizarea gazelor pe piața liberă. Există clienți care au crezut în noi și au ales sa folosească serviciile noastre încă de la început, clienți, care le folosesc de 5 ANI cu succes.

Încă de la începutul existenței noastre ne-am dorit să ocupăm un loc important și pe piața de verificări și revizii tehnice periodice din București (peste 3000 de clienți), am reușit an după an să inovam și să fim mereu cei care dau tonul tendinitelor acestei pieți, tendințe preluate de fiecare dată de toți ceilalți concurenți.

O realizare importantă pentru compania noastră în aceasta perioadă : dobândirea a 600 de locuri de consum în portofoliul Furnizare Gaze Naturale în București și în țară. Sigur, s-ar putea spune „nu e un număr impresionant”, dar având în vedere concurenta noastră cu marii actori de pe piața de gaze naturale, o considerăm o realizare importantă.

Așadar, toți clienții noștri actuali, cât și cei viitori beneficiază atât de tarife reduse pentru furnizarea gazelor naturale, pentru verificarea/ revizia tehnica periodica a instalațiilor de utilizare gaze naturale, verificări ISCIR la centralele termice cât și de: înțelegere, umanitate, maleabilitate, răspuns prompt la nevoile și problemele pe care le întâlnesc în exploatarea instalațiilor de gaze.

Cu acesta ocazie mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și viitoarele colaborări

Evenimente speciale din existența Energy Gas Provider:

  • 02 aprilie 2010 – înființarea companiei
  • 15 decembrie 2010 – încheierea primului contract de furnizare gaze naturale
  • 2011 – locul 4 în Topul Firmelor din București – categoria întreprinderi mici – combustibili gazoși
  • 2013 – locul 6 în Topul Firmelor din București – categoria întreprinderi mici – combustibili gazoși
  • august 2014 – locul 7 în Cota de piață a furnizorilor interni de GN pe piața liberă în luna august 2014
  • ianuarie – decembrie 2014 – gaze naturale 21.136.000 m3 livrați
  • 15 decembrie 2010 – 02 aprilie 2015 – existența doar a unui singur client în 5ANI căruia i s-a sistat furnizarea gazelor pentru neplată
  • 02 aprilie 2015 – existența a 600 locuri de consum în București și în țară în portofoliul Furnizare Gaze Naturale